Bergama Escort Seks Esinitisi Yaratan Bayan
- İlan Tarihi: 13 Ağustos 2023 03:42
Bergama Escort Seks Esinitisi Yaratan Bayan
Selam okuyucular. Bergama Escort burada Her hatırladığımızda bize mükemmel seks esinı veren anılarımızdan birini paylaşmak istiyoruz.
Birkaç yıl önce, yaklaşık dört saat uzaklıktaki bir sonraki eyalette konuk mevzuşmacı olarak davet edildim. Vakadan ortalama 20 dakika sonra, gecelememiz için ilginç bir B&B elde etmişlardı. Seyirci harikaydı ve çok anlayışlıydı. O geceki sunumumun esprili hikayelerinden ve dokunaklı içeriğinden hoşlanmışa benziyorlardı ve ben mevzuşurken karımın onaylayıcı gülümsemelerini görünce cesaretlendim. Gene de birkaç kez dikkatim biraz dağılmıştı, yiyecek masasının altında kasıtlı olarak daha çok gösterdiğinde, sanırım beni başından atmak için – hergele.
Daha sonra, bir sonraki kasabaya ve B&B’ye giderken, bu dikkat dağıtıcı şeylere güldük ve kırsal alanın güzel manzarasının hazzını çıkardık. Elimi tutarak, yeni mavi takım elbisemle beni platformda izlemenin, seyircilerin dikkatini çekmenin aslında onu Bergama Escort Bayan tahrik ettiğini söyledi. Tabii ki bunu duyduğuma sevindim, fakat sonra bu düşüncenin peşine düştü.
Uyluğumu okşamak için uzandığında aletimin şişmeye başladığını hissettim ve baştan çıkarıcı bir şekilde sırıttı ve odamıza vardığımızda ona saldırı etmemi ne kadar çok istediğini söylemiş oldu. Vay canına… bu beni daha da cezbetti.
Tutkulu, çok pozisyonlu, dizginsiz bir seksin resmini çizerek, istediği şey hakkında erotik bir grafik çiziyordu odaya bile girmeden onu merdivenlere “götürdüğüm” fantezisini paylaşarak benimle dalga geçti! Ona en derin arzularını anlattığını duymanın ne kadar ateşli bulunduğunu söyledim. Bugüne dek değer verdiğimiz, alışılmadık derecede erotik bir akşfakat dönüşüyordu.
Elbisesini yavaşça beline kadar çekerken, güzel, bronz bacaklarını ortaya çıkarırken baştan çıkarıcı bir halde gözlerimin içine bakarken gözlerimi hareketlerine sabitledim. Yüksek topuklu ayakkabılarını çıkardı ve ustaca kalçalarını okşadı.
Bundan sonra ne yapacağını merak ettiğim için bir şey demedim. Arzularını dile getirmeye devam ederken, elini dantelli donundan aşağı indirdi ve yavaş yavaş kendini tatmin etmeye başladı. Gözlerimi yolda tutmakta zorlanıyordum ve ereksiyonum neredeyse fermuarımı patlatıyordu!
Kısa süre sonrasında inlemeye, nadir küfürler etmeye ve klitorisini hararetle çalıştırmaya başladı. Bacakları hafifçe titredi ve sonunda doruğa ulaştı. Onun içinde olmayı o kadar çok istiyordum ki!
Kendini tatmin ettikten sonrasında külotu ıslanmıştı; Onları çıkarmasını ve bana vermesini söyledim. Gülümsedi ve memnuniyetle itaat etti.
Aroması benim için bir afrodizyak ve pansiyonumuza giden yolun geri kalanında onları elimde tuttum. Beklenti yoğun bir şekilde artıyordu,Escort Bergama ya hayal gücüm onun cinsel önerileri karşısında çılgına dönüyordu.